072-301 94 22 janet@kreativachefen.se
Alla vi företagare startade en gång med en dröm. En dröm om att kliva av ekorrhjulet som heter anställning där andra köper vår tid och äger oss 40h/vecka. Vi jobbade på och ofta lät vi vår fritid bestå av den tid som ”blev över”. En tid där vi kanske inte hade så mycket energi över till att göra det vi önskade och ville.
Som företagare och egen, drömde vi alla om (är jag säker på) att få bestämma över vår tid, inkomst och livsstil.
Blev det så? Tyvärr hamnar de flesta av oss i ett nytt hjul; företagarekorrhjulet. För helt plötsligt blev det ok att jobba 7 dagar/vecka och massor med timmar. Vår omgivning accepterar att det är så för vi är ju företagare…
Dessutom vågar vi inte ta betalt för vad vi egentligen är värda, i synnerhet när vi är nya eller relativt nya i den bransch vi valt.
Så vill vi ju inte ha det, eller hur?

Det är här jag kommer in i bilden. Jag hjälper dig att hitta tid, planera, ta betalt (rätt prislapp för rätt tjänst), målsätta och sälja in dig och ditt koncept.
Med all den erfarenhet jag har som företagare, både inom tjänste- och produktförsäljning, törs jag lova att du kommer att leverera de resultat du målsätter dig på vare sig det handlar om ökade intäkter, att få mer fri tid, självkänslan som företagare och hjälp med lösningar på diverse vardagsproblem som dyker upp hos oss alla.
OCH samtidigt ha roligt! För vi företagare vill ju ha roligt på jobbet, eller hur?

Det jag inte kan hjälpa dig med, har jag samarbetspartners jag kan hänvisa till. Bara för att du ska slippa jaga reda på allt själv.
Så välkommen att kontakta mig så ska vi, tillsammans se till att det slår gnistor om dig och ditt företag!

Kontakta mig gärna!

Enligt ny lag fr om maj 2018 måste alla ge sitt ja eller nej till att spara kontaktuppgifter

2 + 6 =