072-301 94 22 janet@kreativachefen.se

Coaching
Vi träffas, på plats eller på distans. Det som känns bäst för dig.
För bästa möjliga resultat för dig erbjuder jag 3 (6 ggr), 6 (12 ggr) eller 12 (24 ggr)-månaders coaching

Jag coachar helt enligt ICF (International Coach Federation. Dvs mitt ansvar gentemot dig är att:
– Upptäcka, klargöra och ställa mig bakom det du vill uppnå
– Uppmuntra dig till självinsikt
– Locka fram dina egna lösningar och strategier
– Kort och gott ingår vi ett partnerskap under denna period
Många insikter blir det och du kommer att bli förvånad över vilka verktyg du kommer att plocka fram i dig själv för att använda direkt!

Handledning
Vi träffas under minst 3 månader (6 ggr, förslagsvis varannan vecka). Du väljs om vi träffas på plats eller på distans. Det optimala tiden är att vi arbetar tillsammans minst 6 månader för bästa resultat av din utveckling.

Jag kommer här att vara ditt inlyssnande öra och stöd, som med din tillåtelse kommer med tips, råd och ideér. Vi ingår ett samarbete där vi gör en kort inventering av din bakgrund för att sedan titta på här, nu och framåt. Ett roligt och ibland jobbigt sätt att utvecklas på. Med fantastiska resultat, om vi arbetar tillsammans.

Mentorskap
Vill du ha ett bollplank i din roll som chef och ledare? Ett mentorskap brukar pågå under lång tid, ibland flera år. Vi tar en lunch ibland, du ringer, sms:ar eller mejlar v.b. Liksom jag kontaktar dig regelbundet.
Frekvensen är ca 1g/månad. Ibland oftare, helt efter dina önskemål och vår överenskommelse. Även vi som  är ”gamla i gemet” behöver en mentor. Att vara i olika branscher kan många gånger vara en fördel.